Sector | Wagenparkbeheerders

Innovatieve mobiliteitsmanagement software

Alles in één platform voor wagenparkbeheerders

Op zoek naar een totaal oplossing op het gebied operationeel wagenparkbeheer. Of het nu gaat om herstel- en claimmanagement of berijderwissels met FleetDirect bieden wij u de perfecte oplossing om het complete proces rondom deze activiteiten te stroomlijnen met volledige aansluiting met de servicepartners.

Oplossingen voor de sector

Compleet wagenparkbeheer in één omgeving

Wagenparkbeheer

Als beheerder is het essentieel om altijd up-to-date informatie te hebben over de staat van je wagenpark. Met FleetDirect kun je verwachten dat je overzichtelijk en gestructureerd kunt werken aan het managen van alle meldingen rondom de voertuigen en trailers binnen jouw organisatie. 

  • Reparatie- en ondehoudsopdrachten in één oogopslag.
  • Communiceer direct met de servicepartners
  • Actueel inzicht in rapportages en signaleringen
Lees meer

Alles in één platform voor poolbeheer

Poolbeheer

Manage berijderswissels eenvoudig en snel vanuit één platform. Van uitnodiging tot de herinzet van voertuigen met een volledige integratie met uw servicepartners.

  • Accordeer herstelopdrachten
  • Beheer en creëer de gewenste workflow per wagenpark
  • Krijg inzicht in doorlooptijden en leveringen
Lees meer

API platform

Met behulp van ons flexibele API-platform kunnen we moeiteloos informatie uitwisselen tussen uw backoffice-systemen en onze online intake. Dit stelt u in staat om gegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van onze innovatieve oplossing.

Platform

Insights

InSights-functionaliteiten waarmee u het gedrag van uw klanten kunt analyseren. Door deze waardevolle gegevens vroegtijdig te verkrijgen, kunt u processen verbeteren en zorgen voor een nog betere klantbeleving.

Platform

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek nu ook de mogelijkheden van ons platform. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.