Alles in één platform voor wagenparkbeheerders

FleetDirect - Wagenparkbeheer

De complete oplossing voor wagenparkbeheer in één omgeving

FleetDirect, is dé oplossing voor wagenparkbeheerders die efficiënt en eenvoudig meldingen omtrent voertuigen willen managen. Met behulp van onze innovatieve software bieden wij jou als beheerder de tools om grip te krijgen op het volledige beheerproces. Berijders kunnen gebruikmaken van onze gebruiksvriendelijke berijders app om alle meldingen, zoals schades, snel door te geven.

Als beheerder is het essentieel om altijd up-to-date informatie te hebben over de staat van je wagenpark. Met FleetDirect kun je verwachten dat je overzichtelijk en gestructureerd kunt werken aan het managen van alle meldingen rondom de voertuigen en trailers binnen jouw organisatie.

Een greep uit onze klanten

Berijders app

Een vlotte en efficiënte communicatie tussen berijders en wagenparkbeheerders is cruciaal voor het soepel functioneren van een bedrijfsauto vloot. Met de berijders app van FleetDirect kunnen berijders snel en eenvoudig (schade)meldingen doorgeven aan hun beheerder, waardoor actie direct ondernomen kan worden om het voertuig weer in topconditie te krijgen.

 • Alle schade- en onderhoudsmeldingen centraliseren via één applicatie
 • Eenduidige manier van schademelden
 • Voor profesionele inspecties uit d.m.v. een periodieke controle

Management platform

Met ons gebruiksvriendelijke managementplatform kunnen wagenparkbeheerders moeiteloos binnenkomende meldingen omzetten in reparatieopdrachten. Hierdoor heb jij als beheerder alle (schade)meldingen per voertuig netjes bij elkaar in één systeem.

 • Reparatie- en ondehoudsopdrachten in één oogopslag.
 • Communiceer direct met de servicepartners
 • Actueel inzicht in rapportages en signaleringen

Integratie met servicepartners

Met FleetDirect kun je eenvoudig communiceren met alle betrokken partijen bij het reparatieproces. Of het nu gaat om de bestuurders van de voertuigen, monteurs in de werkplaats of verzekeringsmaatschappijen, je kunt direct en gemakkelijk berichten sturen via ons platform. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking en voorkomt miscommunicatie.

 • Integratie met backoffice van servicepartners
 • Koppeling met planning
 • Actueel inzicht van proces

Telematica

Maak gebruik van telematica, integreer etccccc. Met FleetDirect kun je eenvoudig communiceren met alle betrokken partijen bij het reparatieproces. Of het nu gaat om de bestuurders van de voertuigen, monteurs in de werkplaats of verzekeringsmaatschappijen, je kunt direct en gemakkelijk berichten sturen via ons platform. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking en voorkomt miscommunicatie.

 • Integratie met backoffice van servicepartners
 • Koppeling met planning
 • Actueel inzicht van proces

Verbeter de service

Creëer, Integreer en Analyseer

API Platform

Met behulp van ons flexibele API-platform kunnen we moeiteloos informatie uitwisselen tussen uw backoffice-systemen en ons platform. Dit stelt u in staat om gegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van onze innovatieve oplossing.

Platform

InSights:

InSights-functionaliteiten waarmee u de juiste analyses kan uitvoeren. Door deze waardevolle gegevens vroegtijdig te verkrijgen, kunt u processen verbeteren en zorgen voor een optimale bezettingsgraad van het wagenpark.

Platform

Meer mogelijkheden

Alles wat je nodig hebt in één pakket

1.

Efficiency

Onnodige stilstand van het wagenpark is verleden tijd. Beheer uw wagenpark op een efficiente wijze. 

2.

Kosten verlagen

Krijg inzicht in alle kosten van rondom herstel, service en onderhoud. Alles in één omgeving. 

3.

One-Stop-Shop

Nooit meer werken met verschillende systemen. Alle tools die je nodig hebt op één centrale plek.

4.

Aansluiting met uw servicepartners

Vanuit één platform de aanlsluiting met een compleet netwerk van alle servicepartners in Nederland.

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek nu ook de mogelijkheden van ons platform. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.