Sector | Lease

Innovatieve mobiliteitsmanagement software

Creëer de optimale workflow voor herstel- remarketing fleetmanagement.

Op zoek naar een alles-in-één softwareoplossing voor herstel-, remarketing- fleetmanagement? Met RumbleDirect bieden wij u de perfecte oplossing om het complete proces rondom deze activiteiten te stroomlijnen. Met onze sectorspecifieke platformconfiguratie sluit onze innovatieve software precies aan op de specifieke wensen van een leasemaatschappij. 

Oplossingen voor de sector

Creëer, Integreer en analyseer

Alles in één oplossing voor herstelmanagement. 

Creëer de optimale customer journey. Combineer een schademelding direct met het inplannen van een afspraak met een volledige integratie met zowel de eigen backoffice als die van de hersteller. Neem de regie in handen en creëer de ideale workflow die past bij uw organisatie.

  • Verhoog de klanttevredenheid met een optimale customer journey
  • Herstelmanagement platform
  • Integreer met het herstelnetwerk
Lees meer

Complete ontzorging voor fleetmanagers

Wagenparkbeheer

Specifiek voor fleetmanagers hebben wij een uitgebreide softwareoplossing waarmee men gemakkelijk schade- en onderhoudsmeldingen kunt beheren o.b.v. de gewenste workflow. Ons systeem biedt directe aansluiting op uw servicepartners, waardoor u altijd het overzicht behoudt en uw klanten volledig kunt ontzorgen. Met RumbleDirect heeft u grip op elk aspect van uw wagenparkbeheer en kunnen eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.

  • Alle schade- en onderhoudsmeldingen in één platform
  • Voorkom onnodige stilstand en krijg inzicht op het proces
  • Plan direct opdrachten in bij het aangesloten servicenetwer
Lees meer

Alles in één oplossing voor remarketing activiteiten.

Remarketing

Als leasemaatschappij heeft u te maken met einde lease-contracten en wilt u deze voertuigen zo snel mogelijk weer inzetbaar maken of verkopen. Met FLeetDirect hebben we daarvoor een compleet remarketing platform ontwikkeld waarbij alle processen volledig beheerd kunnen worden. Met behulp van onze oplossing kunt u uw remarketingproces efficiënter inrichten, kosten besparen en sneller nieuwe huurders vinden voor uw voertuigen.

  • Klantcommunicatie van A tot Z
  • Maak de aansluiting met het service netwerk
  • Krijg inzicht in het proces.
Lees meer

API Platform

Een toekomstbestendig platform creëren

API

Met behulp van ons flexibele API-platform kunnen we moeiteloos informatie uitwisselen tussen uw backoffice-systemen en onze online intake. Dit stelt u in staat om gegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van onze innovatieve oplossing.

Platform

Insights

InSights-functionaliteiten waarmee u het gedrag van uw klanten kunt analyseren. Door deze waardevolle gegevens vroegtijdig te verkrijgen, kunt u processen verbeteren en zorgen voor een nog betere klantbeleving.

Platform

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek nu ook de mogelijkheden van ons platform. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.